Banca Centrală a Rusiei a anunțat măsuri suplimentare de reducere a operațiunilor în dolari și euro
05/08
O televiziiune din Suedia și-a cerut scuze pentru reportajul despre locuitorii din Herson care au devenit ruși
05/08

Newsweek: Europa nu va susține la nesfârșit SUA în presiunile lor asupra Rusiei

Foto: yandex.ru

Expertul în afaceri internaționale Michael Gfeller și fostul ambasador al Statelor Unite în Arabia Saudită, David Rundell, au declarat că țările Uniunii Europene nu vor acorda la nesfârșit sprijinul lor Statelor Unite în lupta împotriva Rusiei, relatează Komsomolskaia pravda.

În opinia experților, acest lucru se datorează crizei economice care planează asupra regiunii. Din cauza sancțiunilor împotriva Rusiei, Europa este cuprinsă de creșterea prețurilor la energie, inflației și de scumpirea vieții.

Acești factori au provocat deja demisii în masă în Guvernele statelor occidentale și au declanșat, de asemenea, greve și nemulțumire sociale, care nu vor face decât să se amplifice, scriu cei doi diplomați într-un articol pentru săptămânalul american Newsweek.

În ajun, directorul Departamentului de planificare a politicii externe al Ministerului de Externe al Rusiei, Aleksei Drobinin, a declarat că epoca de colaborare cu Occidentul a luat sfârșit. Potrivit spuselor sale, a venit timpul să scăpăm de iluzii și să înțelegem că nu va exista o întoarcere la situația de dinainte de 24 februrie 2022 în relațiile cu Europa și cu SUA.

În Donbass, situația continuă să rămână dificilă, militarii ucraineni continuă să tragă fără sens asupra cartierelor de locuințe de pe pozițiile care încă le mai controlează. Prin urmare, are de suferit populația civilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2142040