Horoscop


Nu disperați că nu ați reușit să aveți o vacanță la mare. Este posibil ca în septembrie 2018 să aveți o astfel de oportunitate. S-ar putea ca nu numai o să vă odihniți excelent, dar și să petreceți sezonul de "catifea" într-o țară râvnită. Apropo, chiar să cunoașteți o persoană interesantă, cum vă place o asemenea perspectivă? Horoscopul pentru septembrie 2018 promite o afacere de dragoste departe de casă. Dacă sunteți liber, nu pierdeți o astfel de șansă. Principalul lucru, nu încercați să trageți concluzii rapide, ci să priviți bine la noul ales/noua aleasă. Dacă va apărea o intimitate sufletească, atunci acesta ar fi un semn favorabil. Horoscopul pe septembrie 2018 prezice schimbări în viața personală pentru cei care nu caută doar o aparență frumoasă, ci caută o persoană cu o bogată lume interioară. Nu este recomandabil să fii capricios în privința asta pentru a nu-l înspăimânta pe cel care ți se potrivește cu adevărat în ceea ce privește interesele și caracterul. La locul de muncă, în septembrie 2018, pot apărea relații tensionate cu conducerea. Dacă vă dați dovadă de sârguință, așa cum cere șeful, atunci la sfârșitul lunii veți primi o primă bună. Încercați să cheltuiți o parte din bani pentru rude. Cadourile sunt iubite de toată lumea, în special, de membrii mici ai familiei. În septembrie 2018, trebuie să ne apucăm cu siguranță de muncă. În cazul acesta, puteți conta pe creșterea salariului și promovarea. Nu vă descurajați în față dificultăților, acestea doar o să vă călesc. În luna nouă (9 septembrie), nu merită să începeți o afacere nouă, este puțin probabil că vă duce la succes. În schimb, există o oportunitate de a comunica cu cei dragi și de a vă împărtăși planurile pentru viitor. Prognoza astrologică pentru septembrie 2018 vă sfătuiește să aveți o atitudine mai precaută cu privire la tot ceea ce nu vă este familiar. Acest lucru este valabil mai ales pentru sfera de activității profesionale. Vor fi norocoși la începutul toamnei cei care sunt diligenți și responsabili. Sunt posibile contracte favorabile și contacte de afaceri cu parteneri occidentali. Personalitățile creatoare vor realiza cu succes tot ce a fost proiectat demult în minte. La mijlocul lunii septembrie 2017, există o șansă nu numai să vă îndrăgostiți, ci și să vă căsătoriți. Situația financiară va fi stabilă, așa cum prognozează horoscopul pentru septembrie 2018. Dar agitația excesivă poate strica bunul mers al lucrurilor, de aceea trebuie să planificați în avans investiții și achiziții. Pentru a nu vă submina sănătatea, vă întăriți sănătatea și faceți sport. Dar nici nu uitați de regimul alimentar, în scopul de a întări imunitatea în vederea sezonului de răceli.
01-berbec.jpg

Berbec

21 martie – 20 aprilie
________________________
Berbecul în septembrie 2018 va dori să înconjoare cu atenție și grijă nu numai cei apropiați, dar și personalități mai puțin cunoscute. Vă veți prezenta în față multora drept un altruist adevărat și nu veți regreta deloc. Însă ar trebui să vă îmblânziți faptele dumneavoastră extravagante și caracterul dumneavoastră impulsiv. Horoscopul pentru septembrie 2018 vă recomandă să fiți mai tolerant cu rudele.
#

Taur

21 aprilie – 20 mai
________________________
Horoscopul pentru septembrie 2018 sfătuiește Taurul să fie mai rezervat în sentimente, chiar dacă într-adevăr doriți să faceți o declarație de dragoste sau să vă ușurați sufletul. Ați putea fi greșit înțeles. În viața dumneavoastră personală va apărea o persoană care vă va ajuta la rezolvarea tuturor problemelor presante. Sfera de serviciu va permite Taurului să se sustragă de necazuri, iar la sfârșitul lunii îi va aduce profitul dorit.
#

Gemeni

21 mai – 21 iunie
________________________
Gemenii, în septembrie 2018, vor trebui să-și dovedească profesionalismul, atât în vorbe, cât și în fapte. În viața lor personală, sunt posibile dezamăgiri și despărțiri, dar nu merită să deznăjduiți. Mai ales, dacă, în gând, ați fost deja pregătiți pentru astfel de schimbări drastice. Horoscopul pentru septembrie 2018 vă sfătuiește să comunicați mai mult cu rudele, să vă rezolvați problemele economice și să vă amenajați locuința.
#

Rac

22 iunie – 22 iulie
________________________
Horoscopul pentru luna septembrie 2018 prezice Racului o dispoziție departe de a fi senină, dar puteți să treceți peste ea cu ajutorul prietenilor fideli și al omului iubit. În decursul acestei luni, veți experimenta toate "farmecele" vieții - de la depresie, până la o puternică explozie emoțională. Dar, dacă Racul va aborda anumite lucruri cu umor, atunci el va ieși învingătorul. La sfârșitul lunii septembrie, există o șansă de a vă dovedi creativitatea.
#

Leu

21 mai – 21 iunie
________________________
În septembrie, Leului îi va veni în minte o varietate de gânduri, de aceea ar trebui să analizeze în mod clar tot ceea ce se întâmplă. Nici măcar nu vă gândiți la plâns și la hohote de plâns, dacă în dragoste se va întâmpla imprevizibilul. Horoscopul pentru septembrie 2018 recomandă Leului să fie mai rezervat în sentimente, pentru a nu-i face rău sinelui. Începutul toamnei va aduce o mulțime de surprize plăcute, de aceea ștergeți-vă lacrimile și priviți lumea întru-un mod pozitiv.
#

Fecioară

23 august – 22 septembrie
________________________
Previziunea astrologică pentru septembrie 2018 sfătuiește Fecioara să se gândească mai mult la viața sa și să nu fie un "paratrăsnet" și o mână de ajutor pentru alții. Țineți cont de faptul că binefacerile sunt bune doar atunci când nu merg împotriva planurilor și dorințelor dumneavoastră. În septembrie 2018, trebuie să vă apucați de lucru și de noi proiecte cu toată îndrăzneala. Nu uitați de treburile acasă. Fecioara nu numai că poate păstra fondurile acumulate, dar poate și să-și majoreze capitalul.
#

Balanță

23 septembrie – 22 octombrie
________________________
În septembrie 2018, Balanța ar trebui să facă tot posibilul pentru a face viața mai fericită și mai promițătoare. Lăsați spleenul de toamnă să meargă la o parte, deoarece sunteți o ființă atât de optimistă prin natură. De la comunicarea cu prietenii noi și vechi, obțineți o mare întreagă de plăceri. Viața personală se va colora în modul cel mai bogat. Să nu vă sperie schimbările, ci să vă bucure. Cu atât mai mult, cu cât oamenii apropiați nu vă vor lăsa singuri, tete-a-tete cu probleme și apatie..
#

Scorpion

23 octombrie – 21 noiembrie
________________________
Horoscopul pentru septembrie 2018 vă sfătuiește să fiți mult mai atent, chiar dacă totul vi se pare că este realizabil și ușor de făcut. Chiar dacă sunteți o persoană plină de energie, uneori debordantă, tot vă chibzuiți de o sută de ori pașii care duc către realizarea obiectivului propus. Este foarte posibilă apariția unor anumite persoane invidioase atât la serviciu cât și pe plan personal. Scorpionul poate deveni o țintă pentru cei care nu știu să obțină rezultatele în modul la fel de sigur și serios.
#

Săgetător

22 noiembrie – 20 decembrie
________________________
În septembrie 2018, Săgetătorul însuși nu va înțelege cum ar putea să-și folosească energiile și forțele pe care le are din abundență. Poate, să urmărească o muncă activă și productivă? Sau, în cele din urmă, să se angajeze în organizarea vieții personale? Horoscopul pentru septembrie 2018 sfătuiește Săgetătorul să nu scotocească în gândurile sale, ci să înceapă să acționeze constructiv. Cu concurenții de la serviciu să aibă o atitudine cât se poate de principială, pentru a nu pierde ceea ce Săgetătorul și-a dorit atât de mult timp.
#

Capricorn

21 decembrie – 19 ianuarie
________________________
Previziunea astrologică pentru septembrie 2018 prezice Capricornului o lună dificilă, când nici în dragoste, nici în finanțe nu se vor produce schimbări favorabile. Viața îi va părea atât de problematică, încât va dispera cu adevărat. Capricornul va fi ajutat pe prietenii apropiați care îi vor oferi o cale înțeleaptă de a ieși din situație. Dacă treceți în mod adecvat toate încercările, atunci viața vă va dărui o mulțime de evenimente și impresii spectaculoase. La sfârșitul lunii septembrie, n-ar fi rău să faceți călătorii și să vă odihniți.
#

Vărsător

20 ianuarie – 18 februarie
________________________
În septembrie 2018, Vărsătorul ar trebui să-și planifice viața în așa fel ca el să aibă suficient timp pentru muncă și dragoste. Vărsătorii singuratici ar putea să facă cunoștință cu o persoană demnă, de care nu vor dori să se despartă. Însă horoscopul pentru septembrie 2018 recomandă Vărsătorului să fie rezervat în ce privește idilele frivole. Acestea vă vor conduce într-un impas și vor duce la depresie. Aveți grijă de situația financiară, pentru a nu număra fiecare bănuț.
#

Pești

19 februarie – 20 martie
________________________
Horoscopul pentru septembrie 2018 prezice Pestilor o rezolvare de succes chiar a problemelor care vor veni din trecut. Nici măcar nu va trebuie să faceți mari eforturi pentru a depăși dificultățile. Peștii se realizeaza perfect în creativitate și vor putea obține propuneri promițătoare pentru viitor. Profitul financiar va întări situația financiară pentru întreaga toamnă.
© Гороскоп на 2018 год http://astrorok.ru.

Vizitatori website: 101126