Prerogative extinse pentru Vladimir Putin
05/06
Dezvoltarea economică a Rusiei pe termen lung va avea multe avantaje
05/06

Viorel Roman: Defaimarea lui Vladimir Putin

Evreii cunosc metodele si efectele defaimarii, de aceea B’nai B’rith a infiintat in 1913 Liga impotriva defaimarii, a carei activitate e analizata de John Mearsheimer și Stephen Walt in cartea Lobby-ul israelian și politica externă a S.U.A., tradusa si in limba romana.

Crestinii n-au din pacate o Liga similara, cu toate ca in Orientul Apropiat, decapitati, crucificati au ajuns la 3%, de la 20%. Mai mult decat atata, discreditarea, defaimarea, demonizarea conducatorilor crestini Donald Trump si Vladimir Putin, de care depinde pacea lumii, Sfanta Alianta, e la ordinea zilei. Orice aduce a intentie prietenoasa, de bun simt, de omenie, care ar trebui sa fie de la sine inteles nu numai intre crestini, dar mai ales intre ei, fata de ruso-pravoslavnici este taxata in Vest ca politic incorecta si supusa criticii, oprobiului maselor largi populare tinute sub un control mass mediatic a tot cuprinzator si necrutator.

Faptul ca Federatia Rusa e o putere crestina, ca Vladimir Putin merge la biserica si are un duhovnic, ca a fost primit ca urmas al imparatilor crestini bizantini la Athos, ca patriarhul sau Kiril s-a intalnit cu papa Francisc si au semnat o Declaratie Comuna de 30 de puncte, ca a dezvelit la Moscova o statuie a cneazului Vladimir, cel ca a crestinizat slavii orientali etc. sunt prezentate in mass media occidental intodeauna cu neincredere si rezerva.

In aceasta atmosfera iata cum sunt defaimati, discreditati, demonizati Trump, dar mai ales Putin : sunt marionete ale unor grupuri de interese obscure; sunt autoritari, sexisti, xenofobi, homofobi, dispretuiesc opozitia, statul de drept; nu sunt politic corect, de aceea discreditarea lor, a mass mediei care ii sustin, e necesara si obligatorie; numai combaterea, defaimarea lor fara nici o restrictive morala sau pauza mai salveaza adevarata democratie; sunt inconjurati de oameni cu reputatie indoielnica si oricum cu totii n-au nici calificare, nici legitimitate; isi folosesc influenta in interes personal, al familiei; miliardarul Trump e, datorita unui dosar secret compromitator, sub influenta nefasta a lui Putin, seful celebrelor servicii secrete din vremea Razboiului Rece, care manipuleaza dintotdeauna alegerile din Rusia, dar, mai nou, cu ajutorul internetului si pe cele din USA, Franta si Germania; o antanta, intalegere intre Trump si Putin e intolerabila, trebuie subminata cu toate mijloacele.

Dusmanii Sfintei Aliante dintre crestinii occidentali si ortodocsi sunt ateii, idolatrii neomarxisti, dar mai ales plutocratia globalizarii fara Dumnezeu. In aceasta situatie, primejdia unui nou razboi mondial nu este exclusa, remarca papa Francisc.

Prof.dr Viorel Roman,

Universitatea din Bremen

1 Comment

  1. Mircea Ionescu spune:

    „Profesorul” V. Roman, o nulitate la universitatea din Bremen (care nu poate sa scape de el din motive pur legale), un simplu antisemit si nationalist din fundul Europei, fost prieten al lui Vadim Tudor. Acest profesor abia reuseste sa lege doua-trei propozitii, fara logica si coerenta, ca sa nu mai vorbim de vreo calitate academica sau stiintifica ale scriselor sale. Dar cel putin se poate considera un mare intelectual – laudind pe Putin si Trump! Felicitari, ‘dom’le Profesor’!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2523853