Putin, despre Nord Stream-2, Statele Unite și calitatea gazelor rusești
04/06
Kirill Dmitriev: Cine sunt clienții campaniei de presă împotriva vaccinului ”Sputnik V”
05/06

UEFA EURO 20/21: Cum se poate intra în Rusia fără viză pentru a vedea meciurile chiar la Sankt-Petersburg – informații utile (VIDEO)

Stadionul ”Sankt-Petersburg” va găzdui șapte meciuri din Campionatui European/ Foto: drive2.ru

Stimați iubitori ai fotbalului!

Avem o veste minunată! La Moscova și la Sankt-Petersburg au fost deschise noile Centre de eliberare a Pașaportului suporterului. Adresele Centrelor pot fi găsite la capitolul ”De unde se obțin”.

În atenția spectatorilor la meciurile UEFA EURO 2020 din Sankt-Petersbug:

Din cauza pandemiei de coronavirus, Uniunea Europeană a Asociațiilor de Fotbal (UEFA) a luat hotărârea de a amâna cu un an meciurile UEFA EURO 2020. Prin urmare, meciurile UEFA EURO 2020 se vor desfășura începând din 11 iunie până la 11 iulie 2021.

Pașapoartele suporterului eliberate anterior nu sunt valabile pentru a participa la meciurile UEFA EURO 2020 și nici pentru intrarea în Federația Rusă și ieșirea din Federația Rusă în 2021.

Pentru a participa la meciurile UEFA EURO 2020 găzduite la Sankt-Petersburg, precum și pentru folosirea Pașaportului suporterului în vederea intrării în Federația Rusia și ieșirii din Federația Rusă fără viză, fiecare spectator trebuie să dețină varianta actualizată a Pașaportului suporterului.

Confirmarea datelor în vederea obținerii versiunii actualizate a Pașaportului suporterului s-a putut face până la 31 decembrie 2020. Dacă nu ați reușit să faceți acest lucru sau încă nu ați completat un Pașaport al suporterului, trebuie să accesați pagina de Înregistrare sau să vă adresați Centrului de eliberare a Pașaportului suporterului.

Ce este Pașaportul suporterului?

Pașaportul suporterului este un document obligatoriu pentru toți spectatorii meciurilor din Campionatul European de Fotbal UEFA 2020 ce se vor desfășura la Sank-Petersburg (Federația Rusă) în 2021. Toate detaliile și informațiile utile pot fi găsite la adresa: https://www.fan-id.ru/?locale=RU

Ce meciuri pot fi urmărite la Sankt-Petersburg?

Calendarul meciurilor:

Sankt-Peterburg, Stadionul ”Sankt-Petersburg”

12 iunie: Belgia-Rusia (21,00 CET)

14 iunie: Polonia-Slovacia (18,00 CET)

16 iunie: Finlanda-Rusia (15,00 CET)

18 iunie: Suedia-Slovacia (15,00, CET)

21 iunie: Finlanda-Belgia (21,00 CET)

23 iunie: Suedia-Polonia (18,00 CET)

2 iulie: Sferturile de finală. Învingătorul din primul sfert de finală – Învingătorul din cel de-al doilea sfert de finală

Vă dorim o petrecere frumoasă în orașul cu nopți albe!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2226834