Peskov a declarat că Ucraina trebuie „curățată de naziști”
24/02
Dovezi ale vinovăției conducerii militare și politice a Ucrainei în comiterea de crime militare și crime împotriva umanității împotriva propriului său popor
24/02

Ministerul Apărării: 74 de obiective terestre ale Forțelor Armate ale Ucrainei au fost dezafectate de loviturile Forțelor Armate Ruse (VIDEO)

Foto: Gettyimages.ru

Ca urmare a loviturilor Armatei Ruse, 74 de obiective terestre ale infrastructurii militare a Ucrainei au fost scoase din funcțiune, a declarat reprezentantul oficial al Ministerului Rus al Apărării, generalul-maior Igor Konașenkov.

Această cifră include 11 aerodromuri ale forțelor aeriene, trei posturi de comandă, o bază pentru forțele navale ale Ucrainei, precum și 18 stații radar ale sistemelor de rachete antiaeriene S-300 și Buk-M1”, a spus el.

Anterior, Ministerul rus al Apărării a informat că nu există nicio amenințare pentru populația civilă din Ucraina. Militarii ruși nu lansează lovituri cu rachete, avioane sau artilerie asupra orașelor ucrainene și toate țintele sunt de natură pur militară.

Asta noapte, Putin s-a adresat rușilor cu un mesaj. El a anunțat despre intrarea trupelor rusești în Ucraina. Operațiunea specială vizează „demilitarizarea și denazificarea Ucrainei”, se spune în mesaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2226778