Nebenzia despre sabotarea ședinței Consiliului de Securitate al ONU privind tragedia de la Bucia: ”Inimaginabil”
05/04
Ministerul Apărării al Rusiei: Forțele Armate ale Ucrainei au filmat o nouă înscenare – în satul Moșciun
06/04

Din presa română: Sorin Ovidiu Vîntu, despre masacrul de la Bucia: ”Putea foarte bine să fie regizat de Zelenski. Suntem iarăși de partea greșită a istoriei”

Foto: romaniatv.net

Fostul afacerist Sorin Ovidiu Vîntu spune, într-un material video publicat pe pagina sa de Facebook și preluat de portalul stiripesurse.ro, că România se află de partea greşită a conflictului din Ucraina şi chiar afirmă că masacrul lăsat de forţele ruseşti în vecinătatea Kievului ar putea fi o manevră de propagandă a preşedintelui Zelenski.

„Incep prin a explica ce este o lume multipolara. Din ce am spus pana acum, unii cretini au tras concluzia ca sunt rusofil. Fals, nu vreau ca Rusia sa conduca planeta, fereasca Dumnezeu. Orice imperiu care este singur la butoane va face aceleasi porcarii pe care le-au facut si le fac in continuare americanii.Nu, eu inteleg mai multe poluri de putere care sa se echilibreze reciproc. De exemplu avem la nivel mondial asociatia BRICS, foarte puternica organizatie. Ce inseamna BRICS? Inseamna Rusia, China, India, Brazilia si Sud-Africa. O forta de genul acesta, daca isi introduce si niste amendamente militare, se joaca cu NATO la fel cum te-ai juca cu un catelus prin casa.Rusia singura, intr-un razboi cu NATO ii bate de le suna apa in cap. Nu cu armele clasice, dar Rusia este o imensa putere nucleara. Deci glumitele alea ca Putin e dement, e nebun, e tampit sunt propaganda si nimic altceva.Suntem iarasi de partea gresita a istoriei. Am citit o remarca a cuiva care spunea ca noi incepem razboaiele cu unii si le terminam de partea celorlalti. Probabil asa se va intampla si acum. Repet, NATO si UE sunt organizatii nocive, in care noi nu avem ce cauta.

L-am vazut pe Zelenski in Parlamentul Romaniei. Minunat baiat. Marioneta asta a promis ca le da spaga contractele pentru refacerea Ucrainei, daca ii boicotam la maxim pe rusi. Cat de penibil si jenant este? Celebrul masacru la care se face referire, ca azi doar asta am vazut, putea foarte bine sa fie regizat de Zelenski, propaganda. Nicio informatie venita de pe front nu este credibila, nici dinspre Zelenski, nici dinspre Putin, mint cu nerusinare toti. Ca asa se face in razboi.

La ora actuala avem de-a face in Ucraina cu două tipuri de război: unul pe teren si unul hollywoodian. In rolul principal, Zelenski, care aplica pentru Oscarul de anul viitor. Totul este show din partea lui Zelenski, un penibil. Iar parlamentarii romani s-au rugat de paiata asta sa vina sa vorbeasca in Parlament si el a promis ca se va purta frumos cu romanii din Ucraina.

Ce parere am despre parlamentarii romani? Niciunul nu merita să conduca Romania.”, a spus Sorin Ovidiu Vîntu.

Alexandra Cruceru

 

2 Comments

  1. G spune:

    De fapt a fost regizată de SBU (serviciul secret ucrainean) în colaborare cu MI6 (englezii). Și se pare ca „victimele” masacrate sunt manechine așezate strategic pe șosea în zig-zag ca să dea bine la cameră.
    Gonzalo Lira a făcut o analiză a filmului

  2. Florin spune:

    Nu este prima oara cand suntem de partea gresita a istorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2406840