Rezultatele a trei luni de operațiune specială în Ucraina. Comentariul expertului militar Aleksei Leonkov
08/06
Conferința de presă online a Ambasadorului Federației Ruse în România, Valery Kuzmin, cu prilejul Zilei Rusiei care este marcată la 12 iunie -VIDEO
08/06

Grupul de hackeri RaHDIt a declarat că au izbucnit dezacorduri între biroul lui Zelenski și armata ucraineană

Foto: Gettyimages.ru

Grupul de hackeri RaHDIt a declarat pentru RIA Novosti că au început să apară neînțelegeri între biroul președintelui Ucrainei Volodimir Zelenski și comandamentul armatei ucrainene cu privire la desfășurarea ostilităților, transmite Gazeta.ru.

La începutul operațiunii speciale din Ucraina, grupul RaHDIt a spart toate cele 755 de site-uri web ale guvernelor ucrainene. RaHDIt menține resursa de informații ”Nemesis”, unde publică datele furate.

„Deși înțelegem că da, în mod firesc au unele neînțelegeri. De exemplu, militarii consideră că este necesar să se retragă undeva din punct de vedere al oportunității militare. Biroul președintelui insistă că acest lucru nu trebuie făcut în niciun cazeste în niciun caz”, au arătat hackerii esența disputelor din conducerea ucraineană.

Anterior, hackerii au relatat cum ucrainenii fac bani pe ruși. De la începutul operațiunii speciale pe teritoriul Ucrainei, numărul apelurilor frauduloase către Rusia de la escrocii ucraineni a scăzut, însă, recent, atacatorii au început să-i cheme din nou pe rușii, informează Rambler.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2468536