Ministerul Rus de Externe a transmis felicitări cu ocazia Zilei Rusiei și a reamintit rezultatul încercărilor Occidentului de a se extinde spre Est
12/06
Fostul Secretar de Stat Kissinger: Luați în considerare interesele Rusiei, pentru ca aceasta să nu devină avanpostul Chinei
13/06

Putin i-a felicitat pe cetățenii țării de Ziua Rusiei şi a făcut apel la unitate

12 iunie 2022. Kremlin. Președintele rus, Vladimir Putin, îi felicită cetățenii țării de Ziua Rusiei/ Foto: tvzvezda.ru

Președintele rus Vladimir Putin i-a felicitat pe locuitorii țării de Ziua Rusiei și a subliniat că acum este important ca rușii să fie uniți.

”Îi felicit pe toți cetățenii țării de Ziua Rusiei. De sărbătoarea publică care este dedicată țării noastre dragi, plină de mândrie de istoria ei și de credință în viitorul ei. Astăzi suntem deosebit de conștienți de cât de important este pentru Patrie, pentru societatea noastră, pentru poporul nostru să fim uniți”, a spus șeful statului.

Președintele a oferit, de asemenea, decorații laureaților premiilor de stat și a decernat titluri de Erou al Muncii. Cea mai înaltă distincție a fost acordată editorialistei cotidianului ”Rossiiskaia Gazeta”, Irina Krasnopolskaia, și fostului director al Institutului de Cercetare în domeniul de Automatizare ”Duhov”, Iuri Barmakov.

Printre Eroii Muncii se numără și celebrul violonist Iuri Bașmet. „În ciuda unui program bogat de turnee, maestrul dedică multă energie și timp susținerii tinerelor talente”, a subliniat Putin.

În plus, titlul de Erou al Muncii a fost acordat lui Aleksandr Pekarș, director general adjunct al companiei Suhoi – director al filialei acesteia, Uzina de avioane ”I.A.Gagarin” din Komsomolsk-pe-Amur.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2597654