The Grayzone (SUA) a condamnat planurile lui Zelenski de a recruta în Forțele Armate ale Ucrainei pedofili din Închisori
07/08
Fondatorul Pink Floyd l-a catalogat pe Biden drept criminal de război
08/08

La Sankt-Petersburg vor fi deschise aproape 90 de noi stații de metrou

Foto: inc-news.ru

Aproape 90 de noi stații de metrou se află în proiectul planului general de dezvoltare a transportului în comun din Sank-Petersburg, a anunțat guvernatorul orașului, Aleksandr Beglov, pe canalul său de Telegram, informează agenția TASS.

Proiectul noului plan general este conceput până în 2040, cu o prognoză până în 2050.

”Proiectul prevede îmbunătățirea activității metroului – prelungirea liniilor cu 139 de kilometri. Vor fi deschise 89 de noi stații de metrou, din care 31 de stați sunt planificate într-o primă etapă”, se arată în comunicat.

Conform proiectului, va continua construția liniilor de tramvai. Se intenționează ca în sistemul de transport urban să fie integrate și trenurile electrice preorășenești – vor fi create două trasee diametrale, care vor face legătura între nordul și sudul Sank-Petersburgului. Pentru creșterea eficienței serviciilor adresate pasagerilor se intenționează construirea a 39 de noduri de transfer, care vor uni traseele mai multori tipuri de transport.

Pe site-ul guvernului din Sankt-Petersburs se precizează că locuitorii orașului pot depune propuneri până pe 10 august.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2226770