Ambasada Rusiei în SUA a cerut să înceteze acuzațiile rusofobe de atac asupra Centralei nucleare de la Zaporojie
09/08
Rusia a anunțat că SUA refuză să contribuie la o soluționare pașnică a crizei din Ucraina
09/08

CNN: Locuitorii Ucrainei fug în masă în teritoriul eliberat de Rusia

Reportajul CNN/ Foto: ok.ru

Postul de televiziune american CNN a prezentat, la 8 august, o înregistrare video cu locuitori ai Ucrainei care fug în masă în teritoriul regiunii Zaporojie, care nu se mai află sub controlul regimului de la Kiev, informează agenția Regnum.

În același timp, jurnaliștii postului de televiziune încearcă să-și convingă telespectatorii că, traversând regiunea Zaporojie, oamenii se îndreaptă spre Hersonul eliberat de prezența naziștilor ucraineni, chipurile, pentru a-și lua de acolo rudele.

În același timp, prezentatorii s-au mirat de ce ucrainenii care merg după rudele lor, au pornit la drum împreună cu copiii, cu animalele de companie și cu tot calabalâcul lor, declarând că nu au reușit să obțină răspunsuri coerente la această întrebare.

În plus, reporterii americani au subliniat că în direcția teritoriului care nu mai este controlat de Kiev se îndreaptă numeroase microbuze cu diferite produse pentru a fi vândute, chipurile, pe piață.

În plus, jurnaliștii CNN au subliniat că automobilele se deplasează doar în direcția Hersonului și că nimeni nu dorește să facă drumul înapoi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2226847