MAE rus: Decizia SUA de a declara Rusia sponsor al terorismului ar fi un punct fără întoarcere
13/08
Politico: Ascultați îndemnul organizației Amnesty Internațional și nu trageți în mesager
14/08

Fost congressman american: Scopul președintelui Biden este o lovitură de stat în Rusia

Fostul congressman american, Tulsi Gabbard/ Foto: wikipedia

Întreținând o criză prelungită în Ucraina, președintele Statelor Unite, Joe Biden, dorește să ducă Rusia la o lovitură de stat. Despre adevăratele obiective ale Casei Albe în conflictul ucrainean a vorbit Tulsi Gabbard, fosta congressman și veteran al războiului din Irak, în cadrul emisiunii Tonight Show, moderată de Tucker Carlson la postul de televiziune Fox News, relatează Lenta.ru.

”În pofida tuturor predicilor și a lacrimilor de crocodil, democrații nu s-au sinchisit niciodată de moralitate. Nici de poporul Ucrainei, nici de apărarea democrației. Scopul este schimbarea de regim în Rusia și amplificarea conflictului pentru întărirea NATO și pentru satisfacerea apetitului corporațiilor din industria apărării. Iar pentru Joe Biden mai este și ”noua ordine mondială”, a declarat Gabbard.

Potrivit spuselor sale, ”nici un fel de consecințe, nici numărul morților, al distrugerilor și suferințelor nu vor împiedica veșnicul Washington să-și ducă la împlinire agenda zilei”. ”Dacă vă amintiți, fostul Secretar de stat, Madeleine Allbright, a declarat că o jumătate de milion de copii irakieni morți a fost un preț care a meritat plătit pentru sancțiunile lui Clinton”, a adăugat politicianul.

Anterior, șeful Departamentului pentru America de Nord din cadrul MAE rus, Aleksandr Darciev, a declarat că normalizarea relațiilor dintre Rusia și Statele Unite depinde de respectul de care Washingtonul dă dovadă în privința intereselor naționale ale Rusiei. Potrivit lui Darciev, o dovadă de rațiune din partea Washingtonului constituie condiția pentru revenirea la relații reciproce normale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2226833