Budapesta este împotriva plafonării prețurilor la gazul rusesc
10/09
Ziua Orașului Moscova: Manifestările dedicate Donbassului
11/09

La manevrele ”Vostok-2022”, Rusia și China au exersat distrugerea unui grup de portavioane ale inamicului

Foto: rus-bel.online

În cadrul manevrelor strategice de comandă ”Vostok-2022”, Rusia și China au exersat acțiuni comune ale navelor de război, inclusiv distrugerea unor grupuri de atac terestre, de portavioane și nave ale unui inamic convențional, relatează RT, cu referire la declarația făcută, în acest sens, de viceministrul rus al Apărării, Aleksandr Fomin (în imagine).

Foto: discover24.ru

Particularitatea acestor exerciții a fost folosirea în comun a aviației și a nevelor de război.

În cadrul manevrelor au fost exersate, în special, ”lansarea de atacuri masive de foc, desfășurarea de acțiuni defensive și ofensive în vederea distrugerii unor grupări de atac terestre, de portavioane și de nave ale unui inamic convențional”, a subliniat Fomin la o conferință de presă.

În partea centrală a Mării Japoniei s-a jucat episodul central al manevrelor – găsirea și distrugerea grupurilor de nave militare ale inamicului.

Anterior, tot în cadrul exercițiilor ”Vostok-2022”, unitatea de desant ale Trupelor de Desant Aerian din Ivanovo a exersat, împreună cu aviația militară de transport a Forțor Aerospațiale ale Rusiei, parașutarea efectivului militar, a tehnicii și încărcăturii de luptă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2406840