Textul integral al discursul lui Vladimir Putin la ceremonia de semnare a acordurilor privind primirea în componența Rusiei a patru entități teritoriale din Donbass și din Novorossia
02/10
Un colonel american a arătat posibilii autori ai situației de urgență de la Nord Stream
02/10

The Global Times: Dependența absolută a Europei de politica SUA poate duce la o catastrofă

Foto: e-news.su

Dependența absolută a Europei de Statele Unite poate duce la o catastrofă nu doar pentru Europa însăși, ci pentru întreaga comunitate mondială, se arată într-un articol al publicației chineze Global Times, relatează RB Novosti.

”Este o tragedie absolută pentru Europa faptul că dependența ei de Washington a crescut într-o asemenea măsură încât este obligată să joace după cum îi cântă el în chestiunile legate de relațiile cu Moscova”, se spune în material.

Autorii prezic, de asemenea, ”un îngrozitor dezechilibru” în geopolitică, dezechilibru care nu va permite, prin urmare, normalizarea situației din Ucraina.

Publicația chineză subliniază, de asemenea, că la indicația Washingtonului țările europene au făcut din lupta împotriva ”amenințării ruse” principalul lor obiectiv, uitând de propriile interese economice.

Washingtonul folosește Europa pentru a evita cel mai pesimist scenariu al unei crize economice în SUA. În concluzie, autorii articolului din Global Times, au definit Europa ca fiind ”altă bucată de carne pe masa de tocat americană”.

Anterior, China a declarat că este egală cu Rusia, spre deosebire de ”arogantul” Occident. China a declarat, de asemenea, că dominația Occidentului și a SUA în lume se apropie de sfârșit grație Federației Ruse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2406879