Sondaj: Rușii demonstrează o atitudine pozitivă față de intrarea noilor entități teritoriale în componența Rusiei
05/10
”Flota noastră este deja în apropiere”. În SUA s-a vorbit despre soarta gazoductului Nord Stream
05/10

Ucraina: Dezintegrarea Uniunii Sovietice continuă 

Noile granițe ale Federației Ruse/ Foto: Vzgliad

5 octombrie (Vești din Rusia). Cel care crede că destrămarea Uniunii Sovietice s-a încheiat în 1991 greșește. Destrămarea Uniunii Sovietice nu s-a încheiat; ea continuă până în zilele noastre. Iar conflictul din Ucraina este cea mai bună dovadă în acest sens.

În granițele fostei Republici Sovietice Socialiste Ucrainene, create artificial de bolșevici, au rămas milioane de etnici ruși care trăiesc pe pământurile lor istorice – Donbass-ul, regiunile Zaporojie, Herson, Nikolaev, Odessa, Harkov, precum și  Crimeea.

Ucraina de după 1991 nu a știut să gestioneze  în mod democratic și echitabil aceste teritorii ruseşti, primite cadou de la bolşevici şi nici populația rusă care trăieşte acolo. Drepturile culturale, lingvistice ale acestora a fost călcate în picioare de regimul naționalist de la Kiev care promovează, de fapt, teoria și practica neonazistă, declarându-i pe Stepan Bandera și pe alți acoliți ucraineni ai nazismului german drept eroi naționali. În plus, au transformat Ucraina într-un bastion anti-rusesc al NATO.

Octombrie 2022. ”Împreună cu Rusia!” Acțiuni patriotice din orașele ruse/ Foto: RIA Novosti

Și iată rezultatul. Acești oameni nu mai vor să aibă nimic în comun cu Ucraina. Primii care s-au împotrivit suprimării neonaziste au fost locuitorii Crimeii și ai Donbassului. Pentru aceasta, cei din urmă au fost bombardați de regimul nazist timp de opt ani.

Rusia le-venit în ajutor. Și iată că referendumul din Crimeea din 2014 a fost urmat de cele care au avut loc între 23 și 27 septembrie 2022 în Republicile Populare Donețk și Lugansk și în regiunile Zaporojie și Herson. Locuitorii acestor regiuni s-au pronunțat cu o majoritate covâșitoare de voturi pentru aderare la Rusia. Este un rezultat convingător și logic.

Urmează locuitorii regiunilor Nikolaev, Odessa și Harkov.

Dezintegrarea Uniunii Sovietice continuă.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2468611