Rusia a avertizat SUA în legătură cu consecințele folosirii sateliților în Ucraina
30/10
Din mass-media română. Calistrat Atudorei: Premisele declanșatoare ale conflictului dintre Rusia și Ucraina
30/10

Polianski: După folosirea ”bombei murdare”, NATO va intra în conflictul din Ucraina

Adjunct al ambasadorului rus la ONU,: Dmitri Polianski/ Foto: fedpress.ru

NATO va intra în conflictul din Ucraina după folosirea ”bombei murdare”, deoarece Kievul va da vina pe Rusia, iar pentru Alianța Nord-Atlantică, acest lucru va fi ”linia roșie”. Așa a explicat Dmitri Polianski, adjunct al ambasadorului rus la ONU, scopul folosirii acestei arme, scrie URA.ru.

”Ei au nevoie fie de o mare provocare, fie de ”bomba murdară”, ceea ce reprezintă o foarte mare provocare, dacă va fi pusă în aplicare. Iar asta pentru că foștii noștri parteneri occidentali au repetat de multe ori că folosirea unei arme nucleare în Ucraina este acea ”linie roșie” care ar antrena niște acțiuni decisive din partea lor, cu aluzie la o implicare directă a țărilor NATO”, a declarat Polianski într-un interviu pentru REN.TV.

El a precizat că acesta este motivul pentru care Rusia încearcă să atragă atenția comunității internaționale asupra pregătirii acestei provocări. Iar pentru Kiev, este unica șansă de a rămâne la putere.

Anterior, Pentagonul a declarat că din partea Rusiei sau a Ucrainei nu există indicii ale unei provocări cu utilizarea ”bombei murdare”. La rândul său, președintele Rusiei, Vladimir Putin a declarat că Rusia este foarte la curent cu procesul de creare a unei ”bombe murdare” în Ucraina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2406898