Directorul Teatrului La Scala confirmă corectitudinea alegerii unei opere rusești pentru deschiderea stagiunii
23/11
Vasile Buga: Este imposibil ca istoria României să fie studiată fără factorul rusesc
23/11

Pușkov, despre provocarea lansată de Elon Musk

Elon Mask/ Foto: AP

Senatorul rus Aleksei Pușkov a comentat declarația noului proprietar al Twitter, Elon Musk, referitoare la politica rețelei de socializare de blocare a utilizatorilor, informează RIA Novosti.

Anterior, Musk a anunțat că, sub conducerea sa, rețeaua de socializare nu practică blocarea permanentă a conturilor și nici măcar nu va interzice agenția Associated Press pentru știrea „absolut inventată” despre căderea unor rachete rusești în Polonia.

„În esență, indiferent de pozițiile pe care Musk le-ar adopta într-o chestiune sau alta, el aruncă o provocare gândirii sterile uniforme și  dictaturii liberale din lumea social media. Cred că fostul șef al Twitter (Jack. – n.r.) Dorsey, care l-a interzis pe (Donald. – n.r.) Trump,  promovând doar o agendă ultra-liberală și transformând Twitter într-un instrument al dictaturii ideologice, acum suferă de simptome de greață”, a scris Pușkov pe canalul său Telegram.

Anterior, Twitter a deblocat contul fostului președinte american Donald Trump, după ce majoritatea participanților la un sondaj realizat de Musk s-au pronunțat în favoarea unei astfel de măsuri. În noiembrie, după ce omul de afaceri a achiziționat Twitter, președintele american Joe Biden a lansat critici la adresa rețelei de socializare, afirmând în special că aceasta răspândește minciuni în întreaga lume.

Twitter a blocat conturile lui Trump după evenimentele din 6 ianuarie 2021, când susținătorii săi au luat cu asalt Capitoliul în încercarea de a împiedica aprobarea de către Congres a victoriei lui Biden în alegerile prezidențiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2406844