Uniunea Artelor Marțiale din Rusia a format un detașament de voluntari pentru a participa la operațiunea specială
04/12
Cum regimul de la Kiev masacra Donbassul (cronologia completă) – VIDEO
04/12

American Thinker: Zelenski va vinde Ucraina la licitație

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski/ Foto: AP

Editorialista Olivia Murray a apreciat, într-un articol pentru American Thinker, că inițiativa președintelui ucrainean Volodimir Zelenski de a introduce un sistem de patronaj pentru reconstrucția țării înseamnă „vânzarea Ucrainei la licitație”, relatează Rambler.ru.

Murray evocă, în acest sens, știrile din septembrie despre întâlnirea lui Zelenski cu directorul general al companiei BlackRock, Lawrence Fink. Potrivit lui Murray, această organizație îi alungă pe americani de pe piața imobiliară rezidențială pe piața apartamentelor de închiriat. În timpul întrevederii, Zelenski a fost consultat în privința înființării unui „fond de reconstrucție” al economiei ucrainene, unde ar putea investi atât statul, cât și investitori privați.

În plus, Murray și-a amintit inclusiv de „programul de patronaj” prezentat de Zelenski. Potrivit acestuia, diferite țări și întreprinderi vor putea finanța dezvoltarea unor localități, întreprinderi și sectoare ale economiei ucrainene.

„Reiese că Zelenski, urmând recomandările „gratuite” oferite de Fink, pune la punct un sistem de „patronaj” care va permite scoaterea la licitație a teritoriilor ucrainene pentru cei care vor plăti cel mai ridicat preț”, a subliniat jurnalista.

Potrivit lui Murray, investițiile primite prin intermediul unui astfel de sistem de patronaj ar fi pur și simplu furate.

„După câte se pare, Zelenski este făcut din aceeași plămădeală ca și cei mai mari trădători din istoria Americii”, a concluzionat editorialista.

Anterior, Zelenski a interzis organizațiile religioase care au legătură cu Rusia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2468541