Un fost oficial de la Casa Albă condamnă propunerea Letoniei de a ataca aerodromurile Rusiei
05/12
La Nikolaev, două fete au fost violate de mercenari polonezi
05/12

Aviația rusă a primit un lot de avioane de luptă multirol Su-35S

Avionul de luptă multirol Su-35S/ Foto: Biroul de proiectare ”Suhoi”

Forțele Aerospațiale ale Rusiei au primit un nou lot de avioane de luptă multirol Su-35S, a anunțat serviciul de presă al Uniunii Corporațiilor Constructoare de Avioane (UAC), informează RIA Novosti.

„Întreprinderea de avioane UAC din Komsomolsk-pe-Amur a fabricat și a predat Ministerului Apărării al Rusiei un alt lot de noi avioane Su-35S. Asigurarea necesarului Forțelor Armate cu tehnică de luptă și respectarea termenelor de livrare sunt controlate de Consiliul de Coordonare din cadrul Guvernului”, se arată în comunicatul remis spre publicare.

Avioanele au trecut ciclu de teste la sol și în zbor în diferite moduri de operare și au zburat de la aerodromul fabricii de avioane din Komsomolsk-on-Amur (KnAAZ) la locul unde își vor desfășura serviciul.

„Astăzi, capacitățile de producție ale KnAAZ lucrează la turație maximă. Livrăm tehnică de aviațe la termenele prevăzute în contracte, asigurând necesarul Ministerului Apărării de sisteme moderne de aviațe”, a subliniat directorul general al UAC, Iuri Slisar, citat în comunicatul menționat.

Su-35S este un avion de luptă super manevrabil din generația 4++, la a cărui construcție au fost folosite o serie de tehnologii din a cincea generație. Este echipat cu un nou complex de avionică pe baza sistemului digital de informații și control, dispune de un nou radar cu antene cu matrice, cu o rază mai mare de detectare a țintelor aeriene și a unui număr sporit de ținte escortate și lansate simultan.

Avionul de luptă este echipat cu motoare noi, cu o forță de propulsie sporită, atinge viteze de până la 2.500 de kilometri pe oră și poate ridica în aer opt tone de încărcătură utilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2468449