Terorismul nuclear și pierderile Ucrainei”: Principalele declarații ale ministrului Șoigu
07/12
Blinken: SUA nu încurajează loviturile ucrainene asupra teritoriului Rusiei
07/12

Un veteran al CIA a dezvăluit planurile lui Zelenski

Foto: lenta.ru

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, intenționează să atragă Alianța Nord-Atlantică într-un conflict militar deschis cu Rusia, a declarat fostul agent CIA, Philip Giraldi (în imagine), într-un interviu acordat canalului de YouTube Judging Freedom, scrie agenția Rambler.ru

„Zelenski și consilierii lui vor să agraveze situația, pentru ca Rusia să comită acțiuni nesăbuite care să provoace NATO și Statele Unite să adopte măsuri de răspuns”, a subliniat Giraldi.

El a reamintit că și înainte Ucraina a încercat să încline Alianța spre un conflict cu Moscova, acuzând Rusia de acel incident cu racheta căzută în Polonia. Potrivit agentului american de informații, recentele atacuri lansate de militarii ucrainene asupra aerodromurilor din Regiunile Saratov și Riazan constituie o nouă provocare a Kievului.

„A fost o provocare. Ceea ce nu înseamnă că s-au produs schimbări substanțiale și că Ucraina este capabilă să repete din nou astfel de acțiuni”, a comentat Giraldi loviturile asupra aerodromurilor rusești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2468583