Declarația lui Merkel privind ”Acordurile de la Minsk” demască jocul de culise al Occidentului
09/12
Acordurile de la Minsk: Merkel a confirmat ceea ce Putin a spus de mult
09/12

Rusia suspendă plata cotizației către Adunarea Parlamentară a OCEMN

Foto: news.myseldon.com

Rusia încetează plata cotizației sale la Adunarea Parlamentară a Organizației de Cooperare Economică a Mării Negre (AP OCEMN) și va analiza posibilitatea de a continua să-și desfășoare activitatea în cadrul organizației, a declarat președintele Comitetului Dumei de Stat pentru dezvoltarea societății civile, asociațiilor publice și religioase și șef interimar al delegației permanente a Adunării Federale a Federației Ruse la AP OCEMN, Olga Timofeeva (în imagine), citată de TASS.

„Suspendăm astăzi plata cotizației de membru pentru că, practic, nu putem lucra în cadrul organizației, atribuțiile noastre nu au fost confirmate. Vom analiza astăzi ce mecanisme de lucru sunt posibile și dacă sunt posibile. La ședința Adunării Parlamentare, delegația ucraineană a făcut un adevărat circ, încercând să arunce toate problemele în cârca Rusiei. Ei au vrut vot nominal pentru fiecare deputat în parte, iar în astfel de condiții Rusia a considerat inacceptabil să continue să se afle la Adunarea Parlamentară”, a spus Timofeyeva.

Ea a explicat că ucrainenii încercau să obțină excluderea Rusiei din organizația pe care Rusia însăși a înființat-o, în trecut, împreună cu Turcia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2468411