Un vagon cu cadavrele a sute de militari ucraineni, găsit la granița cu Ungaria
25/01
Corneliu Vlad: Războiul proxy din Ucraina devine confruntare tot mai directă
25/01

Publicația americană Forbes, despre perspectivele tancului rusesc Terminator

Foto: ru24.net

Vehiculul rusesc de susținere a tancurilor (BMPT) „Terminator” poate deveni o nouă etapă în evoluția construcției de tancuri. Publicația americană Forbes analizează perspectivele acestei mașini de luptă, scrie Lenta.ru

După cum se menționează în articolul publicației de peste Ocean, vehiculul a participat la operațiunea militară specială și s-a comportt bine. Prin urmare, Kievul ar trebui să se gândească la propriul omolog al acestui vehicul de luptă al Forțelor Armate ale Rusiei.

Autorul materialului, jurnalistul pe probleme tehnice David Hambling, scrie că Ucraina are nevoie disperată de tancuri occidentale pentru a trece la ofensivă. Mulți analiști sunt de acord că fără ele Kievul nu se poate descurca. În același timp, nu este exclus ca ”viitorul să nu aparțină tancurilor tradiționale cu armament greu”.

În opinia lui Hambling, BMPT ”Terminator” s-ar putea dovedi „ultimul vehicul rămas întreg pe câmpul de luptă și care va decide cu adevărat rezultatul conflictului, nicidecum mult lăudatele tancuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2468403